UPDATE Alertă cu bombă la BRD Doamna Ghica. Răspunsul SRI

La filiala Doamna Ghica a BRD a fost înregistrată o alertă cu bombă, marți, după amiaza.

UPDATE

Conform informațiilor specialiștilor SRI, alarma cu bombă a fost una falsă.

***

Știrea inițială

Zona a fost izolată. Telefonul a fost primit la Secția 7. La fața locului au ajuns 8 echipaje de poliție și Brigada Antiteroristă a SRI.

Un bărbat a sunat, marți, la 112, și a anunțat că într-o bancă din București există o bombă. Poliția și echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informații (SRI) se află la fața locului și fac verificări, anunță SRI, într-o informare de presă. ”Alertă cu bombă la un sediu de bancă din București. Un bărbat a sunat la 112. Echipa pirotehnică din cadrul Brigăzii Antiteroriste se află la fața locului, împreună cu Poliția și se iau măsurile necesare de verificare”, conform sursei citate.

Personalul băncii a fost evacuat, transmite Poliția Capitalei.

”Astăzi (marți - n.red.), prin apel 112, reprezentantul unei bănci a anunțat că a fost informat de un bărbat că a auzit o discuție, în care o persoană afirma ca la sediul unității bancare, din Sectorul 2, este un dispozitiv exploziv”, conform Poliției București.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 7 Poliție, ai Brigăzii Rutiere, precum și din cadrul Serviciului Pirotehnic al Inspectoratului General al Poliției Române, fiind executate măsuri din competență. „Personalul unității a fost evacuat”, anunță polițiștii Capitalei, citați de Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel