ALERTĂ COVID. Ursula von der Leyen a părăsit summitul UE. Pericol pentru Iohannis?! Primul mesaj al președintelui

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anunţat, joi după-amiază, că pleacă de la reuniunea Consiliului European, începută la Bruxelles, deoarece a fost în contact cu o persoană care are coronavirus.

Președintele Klaus Iohannis a relatat că s-a întâlnit cu președintele Comisiei Europene, însă a respectat toate măsurile de prevenție

„Tocmai am fost informată că un membru al personalului recepţiei de la biroul meu a fost diagnosticat în această dimineaţă ca având Covid-19. Eu am primit rezultat negativ la test. Totuşi, ca măsură de precauţie, părăsesc imediat reuniunea Consiliului European şi intru în autoizolare", a transmis Ursula von der Leyen pe Twitter.

Klaus Iohannis, prima declarație

Iată ce a declarat Klaus Iohannis, joi seară, de la Bruxelles: „Din păcate, chiar astăzi a intrat în autoizolare, după ce ne-am salutat la începutul ședinței. În cazul meu, nu există niciun pericol, am păstrat distanța, am avut amândoi mască. Doamna von der Leyen a fost testată negativ chiar în această dimineață. Cu această ocazie, reiterez importanța extraordinară a măsurilor preventive. Gândiți-vă cum ar fi fost dacă nu aș fi avut mască?! Sau dacă nu am fi păstrat distanța?!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel