ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. IPP, PRIMA DEZBATERE ELECTORALĂ

Institutul pentru Politici Publice (IPP) invită principalii candidați la alegerile prezidențiale 2014 la o dezbatere electorală înainte de primul tur. 

Formatul dezbaterii electorale va fi asemănător celui utilizat în alte ţări. IPP propune ca această dezbatere să se desfăşoare, miercurea viitoare, la ora 19:00, la Palatul Parlamentului, iar la ea să participe şase candidaţi în ordinea intenţiei de vot din sondaje: Victor Ponta, Klaus Iohannis, Elena Udrea, Călin Popescu Tăriceanu, Teodor Meleşcanu şi Monica Macovei.

Patru moderatori, câte unul de la fiecare televiziune participantă

IPP mai propune ca la dezbatere să fie patru moderatori şi a adresat un apel televiziunilor care vor să transmită dezbaterea să desemneze câte un moderator. Fiecare dintre ei va modera o secţiune. Vor fi patru secţiuni tematice de 30 de minute, cinci minute pentru fiecare candidat.

Confruntările, pentru un vot avizat

"IPP susţine importanţa informării alegătorilor cu privire la viziunea candidaţilor în ce priveşte securitatea, politica externă şi stabilitatea politică şi economică a României în următorii cinci ani şi, în acest context, face toate eforturile de a determina principalii candidaţi să nu se eschiveze de a participa în confruntări electorale, mai ales când acestea se vor organiza într-un format eficient pentru ca alegătorii să poată extrage informaţiile necesare pentru un vot avizat în alegerile prezidenţiale 2014", se arată în comunicatul IPP. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel