ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. Cine îl susține pe Victor Ponta în Chișinău- FOTO

A câștigat titlurile de "Mrs. Beauty Universe 2011," "Mrs. European Union 2012" şi "Mrs. top of the World 2013". În prezent, se ocupă de campania pentru alegerile prezidențiale 2014 din Chișinău a premierului Victor Ponta. 

ALEGERILE PREZIDENȚIAL 2014 - VICTOR PONTA. Moldoveanca Sofiana Tocari practică meseria de avocat şi s-a lansat în politică atunci când PSD şi-a deschis filială la Chişinău, scrie deschide.md. A absolvit Facultatea de Economie și Drept la ASEM, după care a urmat-o și pe cea de Psihologie la USM. Este director național al mai multor concursuri naționale și internaționale de frumusețe.

(w670)

ALEGERILE PREZIDENȚIAL 2014 - VICTOR PONTA. "Sunt membru al PSD România din 2011 si atât timp cât sunt parte din acest partid, e şi logic să susţin şi să lupt pentru candidatul nostru. Ştiu că e greu să schimbi ceva radical astăzi în orice domeniu, dar am încrederea că susţin persoana potrivită care are capacitatea de a rezolva din problemele cu care ne luptăm în prezent," a spus pentru sursa citată, Sofiana Tocari. 

(w670)

ALEGERILE PREZIDENȚIAL 2014 - VICTOR PONTA. Sofiana Tocari a reprezentat România la concursul de frumuseţe "Mrs. Europe 2013", care s-a desfăşurat anul trecut, la Odesa. Ea a fost declarată în 2011 "Cea mai frumoasă femeie din lume" a obținut două titluri: pentru cea mai bună performanță și pentru cea mai frumoasă rochie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel