ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. Călin Popescu Tăriceanu: Miza justiției în campania pentru Președinție

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale 2014 s-a remarcat, spre deosebire de ultimele alegeri, de arestări, rețineri și dezvăluiri despre ofițeri acoperiți. Călin Popescu Tăriceanu, candidat independent, a vorbit despre miza implicării justiției în campanie. 

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. Campania electorală pentru Președinție este astupată de "arestări, percheziții, descinderi, ofițeri acoperiți", este de părere Călin Popescu Tăriceanu. 

"Președintele nu e consilier comunal"

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. Președintele Senatului adaugă, la DC NEWS LIVE, "Eu cred că lucrul acesta se răsfrânge negativ în final, pentru că președintele nu este un consilier comunal pe care-l alegem și care se ascunde într-o masă de alți aleși, ci, va ajunge să conducă România sau să influențeze decizii, destinul României în următorii cinci ani. Ar fi fost foarte util ca cetățenii, alegătorii să poată să se informeze și, în final, să poate să decidă în cunoștință de cauză asupra celui mai bun candidat dincolo de campania pe care fiecare vrea să și-o facă și care probabil că uneori îi ascunde slăbiciunile și defectele". 

Miză excepțională

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. Întrebat de ce președintele Traian Băsescu n-a mai intervenit să nu se facă arestări în timpul campaniei prezidențiale, așa cum s-a întâmplat în cazul alegerilor europarlamentare, Călin Popescu Tăriceanu a spus: "Este, ca importanță, total diferită miza. Alegerile prezidențiale reprezintă o miză excepțională, nu se pot compara cu alegerile parlamentare. Așa încât, trageți concluzia". 

Efectele s-au produs

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. Candidatul independent la alegerile prezidențiale 2014, Călin Popescu Tăriceanu, a adăugat că "sunt de părere că justiția trebuie să-și facă treaba, fără doar și poate, însă având în vedere că sunt dosare despre care știm că probabil au stat în sertare de multă vreme, e o avalanșă care-mi ridică semne de întrebare, pentru că sunt prea multe coincidențe. O să vedem care este rezultatul. Să nu se întâmple cum s-a mai întâmplat și în trecut ca unele din aceste dosare, cu toate că au fost deschise, au fost percheziții, rețineri, arestări, să nu vedem, în final, că nu se întâmplă nimic și aceste dosare se închid. O să ne punem din nou problema, dar o să fie târziu. Efectele s-au produs". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel