ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. AVANGARDE. SINTEZĂ SONDAJE în ultimele trei luni

Jurnalistul Radu Tudor a prezentat, în emisiunea "Punctul de întâlnire", de la Antena 3, sinteza sondajelor AVANGARDE din lunile august, septembrie, octombrie 2014 pentru alegerile prezidențiale 2014. 

Războiul sondajelor pentru Cotroceni: IRES, CSCI, CCSCC, SOCIOPOL și INSCOP

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014 - SONDAJ AVANGARDE. Sondajul AVANGARDE arată că premierul Victor Ponta (PSD-UNPR-PC)  se bucura, în luna august, de o intenție de vot în primul tur al alegerilor de 44%, iar în lunile septembrie și octombrie, de 42%. Klaus Iohannis (ACL), avea, în august, intenția de vot de 25%. În septembrie, intenția de vot pentru Klaus Iohannis era de 28%. Călin Popescu Tăriceanu, aflat pe locul trei a cunoscut următoarea evoluție: august- 9%, septembrie 10%, octombrie 8%. Elena Udrea avea, în august, intenția de vot de 7%, iar în septembrie și octombrie- 5%. 

(w670)

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014 - SONDAJ AVANGARDE. Evoluția lui Teodor Meleșcanu nu a putut fi analizată, pentru că și-a dat demisia de la șefia SIE înainte de a-și depune canidatura la BEC. În octombrie, avea o intenție de vot de 4%. Atât a avut și Corneliu Vadim Tudor în august și septembrie, însă, în octombrie a coborât la 2%. Dan Diaconescu a avut o intenție de vot în august de 4% și a scăzut cu câte un procent în fiecare lună. Kelemen Hunor a rămas constant, la 4%, cu o scădere de 1 procent în septembrie. 

(w670)

Creșterile și scăderile cu mai puțin de 3% sunt mai puțin semnificative pentru că fac parte din marja de eroare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel