ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. Șase candidați de dreapta. Apelul unui prezidențiabil retras la Monica Macovei

Monica Macovei
Monica Macovei

Dreapta a dat României nu mai puțin de șase candidați la alegerile prezidențiale. Unii susținuți de partide, alții independenți. Unul dintre prezidențiabilii de dreapta s-a retras, marți, din cursă, în favoarea lui Cristian Diaconescu, dat la o parte din PMP de Elena Udrea. 

Dreapta se mândrește cu șase candidați la ȚPreședinție: Călin Popescu Tăriceanu, Klaus Iohannis, Ioan Ghişe, Elena Udrea, Cristian Diaconescu şi Monica Macovei.

Viorel Cataramă renunță la candidatura pentru Cotroceni: Îl susțin pe Cristian Diaconescu

Viorel Cataramă a făcut anunțul retragerii sale din cursa pentru alegerile prezidențiale. Apoi a făcut apel la Monica Macovei, candidat independent de dreapta: "Fac apel la doamna Monica Macovei să se alăture acestei echipe, până la urmă o regrupare sau o grupare puternică a forţelor în afara partidelor politice este singura soluţie viabilă pentru România. În acest moment partidele politice nu pot pune în aplicare măsuri eficiente de redresare economică. (...) De aceea fac apel şi la doamna Macovei şi la societatea civilă şi la toţi cei care nu mai doresc să voteze partidele politice să se alăture acestei echipe". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel