”Alegerile anticipate sunt vitale”. Cristoiu: Numele premierului tehnocrat. Vă dau pe surse

Guvernul Orban a precizat joi că-și va angaja răspunderea pe alegerea primarilor în două tururi, iar reacția imediată a PSD a fost anunțarea unei moțiuni de cenzură.

Anunțul privind moțiunea de cenzură a fost făcut de liderul PSD Marcel Ciolacu. Ion Cristoiu a comentat, la Denise Rifai, în emisiunea ”Legile Puterii” aceste mișcări puternice pe scena politică: 

”Trebuia să fiți atenți la partea a doua a anunțului. Și anume că, după ce trece moțiunea de cenzură, PSD va propune un premier nu de la ei, probabil un tehnocrat. Nu e la mișto, sunt serios. S-a confirmat prin anunțul lui Orban și declarația domnului Ciolacu, care nu este personală, vă dau pe surse că este a întregii conduceri a PSD, intrarea PSD-ului în declanșarea anticipatelor”, a declarat Ion Cristoiu, joi seara, la Realitatea Tv.

”Aceste anticipate sunt vitale. Singura soluție, dacă nu iese, este păstrarea Guvernului Orban și aducerea în februarie a ministrului Apărării Nicolae Ciucă, a unui tehnocrat. Este extraordinar de bun. Domnul Ciucă este un tehnocrat, armata dă bine în sondaje cu 80%. Înlocuirea acestui guvern prin februarie cu un guvern de spectacol, nu Rareș, ci condus de un cvasi-tehnocrat care să țină suflul până în decembrie”, a adăugat Cristoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel