Alegeri USR: Nicușor Dan, replică pentru Ghinea. Răspunde acuzațiilor

 Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a declarat marţi că în partid există o comunicare instituţionalizată, astfel încât toţi cei 1.500 de membri să poată participa la dezbateri, şi a respins în context acuzaţiile care i se aduc. 

Reacţia sa a venit după ce deputatul USR Cristian Ghinea a susţinut că există nemulţumiţi în partid, în perspectiva congresului formaţiunii, pe motiv că nu este clar ce funcţii vor fi ocupate şi cum se face campanie electorală internă. 

"Este un calendar pe care l-am stabilit împreună cu preşedinţii de filiale judeţene, pe 11 februarie am stabilit acest calendar. S-a numit o comisie care să centralizeze toate propunerile, comisia a fost anunţată în martie. Tot atunci am anunţat şi coordonatorii de regiuni, care să preia toate propunerile pe statut. S-a făcut o centralizare până pe 13 aprilie şi pe 22 aprilie, împreună cu toţi parlamentarii, toţi preşedinţii de filiale judeţene, dezbatem statutul, că asta văd că e problema. Pe chestiuni pe care este consens le introducem în statutul cu care mergem către congres, unde există divergenţe - le identificăm şi punem congresul să voteze care opţiune este mai bună. Există o dezbatere care are un calendar ce a început deja de două luni", a explicat Nicuşor Dan. 

El a susţinut că problema atribuţiilor funcţiilor de vicepreşedinte va fi clarificată de noul statut al partidului. 

"Ce va face un vicepreşedinte al USR va fi stabilit de noul statut care va fi votat la congres. Până atunci e normal să nu ştim care din variantele de statut va fi", a adăugat preşedintele Uniunii. 

Nicuşor Dan a spus că există în partid o comunicare instituţionalizată. 

"Eu cred că există o comunicare instituţionalizată, astfel încât toţi cei 1.500 de membri să poată să participe la ea", a adăugat el, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel