Alegeri SUA. Bogdan Chirieac: Mi-e teamă că vor fi probleme mari!

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit, joi, despre situația cu care se confruntă America, înainte de alegeri. 

„Am văzut în Statele Unite, la începutul acestui an, cum FBI, alte agenții americane, au falsificat probe în cazul generalului Michael Flynn, fostul consilier pentru securitate națională al președintelui Trump. America e America, s-a aflat, Flynn a fost reabilitat, deși funcția și-a pierdut-o”, a spus analistul politic Bogdan Chirieac la RTV. 

În continuare, analistul a explicat că „din păcate, cei care au falsificat probele nu au fost arestați, sunt însă, anchetați. Mi-e teamă că vor fi mari probleme cu alegerile”. 

Bogdan Chirieac a mai atras atenția că, „Mike Pence, întrebat aseară la dezbaterea vicepreședinților dacă va recunoaște rezultatul alegerilor, a evitat să răspundă. Se votează foarte mult prin corespondență în SUA, la acest scrutin, din cauza pandemiei. Și Donald Trump a anunțat că votul prin corespondență poate fi lesne fraudat. Din capul locului, alegerile în cea mai mare democrația a lumii, sunt puse sub mare semn de întrebare”.

Întrebat „ce pretenție mai avem în România”, în acest context, Bogdan Chirieac a spus că „America e singura super-putere autentică a lumii, sunt alte interese. În Europa nu se fraudează alegerile, cu excepția României”, amintind de situația de la Sectorul 1. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel