Alegeri Republica Moldova: Rusia se comportă ca și cum Dodon ar fi deja președinte

Federația Rusă tratează Chișinăul ca și cum Igor Dodon ar fi deja președintele republicii, a spus Maia Sandu, candidat unic al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Partidului Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA) și Partidului Liberal Democrat (PLDM).

Maia Sandu a făcut aceste afirmații cu referire la recrutările pentru armata rusă care au loc pe teritoriul Republicii Moldova.

"Federația Rusă tratează Chișinăul ca și cînd Dodon ar fi deja Președinte, facînd recrutări pentru armata rusă pe teritoriul statului suveran și independent Republica Moldova.

Probabil că beneficiem de acest tratament pentru că Guvernul statalistului Lupu, al unionistului Ghimpu și al diplomatului Leancă nu au putut decît să se indigneze de formă, fiind preocupaţi de lucruri mai importante, cum ar fi "stabilitatea" şi "prosperitatea" proprie.

Mă întreb dacă un Preşedinte ca Dodon, profitînd de o asemenea guvernare incompetentă, nu le va permite pacificatorilor să ne recruteze tinerii nu prin "mica publicitate", dar cum obişnuiau, cu "arcanul", chiar în centrul Chişinăului.

Bine că măcar știm la ce să ne așteptăm dacă nu ieșim la vot", a spus Maia Sandu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel