Alegeri PSD Arad. Fifor, despre momentul schimbării: Vă chem alături de mine

Mihai Fifor, Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici FOTO AGERPRES
Mihai Fifor, Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici FOTO AGERPRES

Mihai Fifor susține că PSD Arad are nevoie de o schimbare, iar competiția va dezvolta organizația. El va candida pentru postul de președinte. 

Pe pagina sa de Facebook, Mihai Fifor i-a însemnat pe ceilalți membrii ai organizației să i se alăture în competiția pentru alegerile din organizația PSD Arad. 

”În câteva zile, PSD Arad are de dat proba maturității sale politice. Că în orice organizație, politică sau nu, competiția reprezintă resortul ce da dinamică dezvoltării organizației în sine. PSD Arad va trebui să arate că, după 10 ani marcați de lipsa competiției interne sau de pseudo-competiții, poate, cu înțelepciune, pragmatism și maturitate, să își aleagă drumul pentru viitorii ani.

Numai de noi depinde dacă vom vrea să alegem schimbarea menită să aducă o nouă viziune și să dea o nouă dimensiune modului de a face politică social-democrată la Arad, cu și pentru cetățeni. Eu unul vă chem alături de mine și vă îndemn să luptăm pentru revenirea la performanță, valori autentice, spirit de echipă, meritocrație, onestitate și integritate, toate elemente definitorii pentru reconstrucția PSD Arad”, a susținut Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel