EXCLUSIV  ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Dragnea - Firea - Tăriceanu. Ce nume "aruncă" în luptă Borza - VIDEO

Deputatul independent Remus Borza a făcut referire la Liviu Dragnea și Gabriela Firea ca posibili candidați la alegerile prezidențiale din 2019. 

Întrebat în cadrul emisiunii "Borza Analytica" dacă Liviu Dragnea va intra în cursa pentru alegerile prezidențiale din anul 2019, Remus Borza a oferit următorul răspuns: "Sunt doi prezidențiabili cu șansă la PSD astăzi: Liviu Dragnea și Gabriela Firea. Cu șanse mai este și Călin Popescu-Tăriceanu, cu condiția să-l susțină PSD-ul".

"Pe zona de dreapta îl vom avea – dacă îl vom avea - pe actualul președinte Klaus Iohannis", a declarat deputatul, aruncând în lupta ce se va da în 2019 și alte două nume: Laura Codruța Kovesi, respectiv Dacian Cioloș. "Se joacă", a subliniat Remus Borza, în contextul în care mai sunt aproape doi ani de zile până la aceste alegeri.

"A rezistat eroic"

Revenind la liderul PSD Liviu Dragnea, deputatul independent Remus Borza a declarat că "este singurul politician de după 90 care a rezistat eroic în tranșee la un asalt de pe mai multe fronturi, ceea ce, evident, l-a întărit, i-a dat o anumită legitimitate, forță și autoritate", adăugând: "Nu a mai existat lider politic după 90 care să fie supus unui tir de atacuri atât de înțesat în ultimii ani de zile. Cancelarii europene, instituții de forță ale statului român, opinia publică, presa. Nu mai pun la socoteală grupurile disidente din PSD, care au încercat de mai multe ori, fără succes, în ultimul an, în a-l înlătura de la conducerea partidului de guvernământ. Dragnea a gestionat foarte bine aceste crize, de fiecare dată a căzut în picioare".

[citeste si]

Cu privire la liderul PSD, Remus Borza a concluzionat că, în fiecare zi, acumulează mai multă putere. "Ceea ce, evident, că nu e sănătos nici pentru PSD și nici pentru însăși democrația românească", a spus deputatul.

Răspunsul complet, în filmarea de mai jos:

VEZI INTERVIUL INTEGRAL AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel