Chirieac: Ordinea candidaților la prezidențiale. Am multe informații în acest sens!

Ștampilă de vot
Ștampilă de vot

Analistul politic Bogdan Chirieac a dezvăluit care este ordinea favoriţilor la alegerile prezidenţiale din noiembrie, în acest moment, dar şi care sunt şansele Vioricăi Dăncilă la fotoliul de preşedinte, dacă ar ajunge în turul doi cu actualul președinte, Klaus Iohannis. 

"Faptul că doamna Dăncilă ar putea candida a devenit o ştire aproape asumată oficial. Având şi un rol important în ţară, preşedinte al partidului, cu câteva succese imediat după dezastrul din 26 mai, dna Dăncilă se califică pentru a candida la preşedinţie. Eu cred că ordinea, acum când plecăm, în crucea verii, este Dan Barna, Viorica Dăncilă, Klaus Iohannis. Aşa cred eu şi am multe informaţii în acest sens. Văd multe atacuri venite de nicăieri, sunt şi multe lebede negre, cum e asta cu Ţiriac-Vecerdea, care nu îi face bine domnului preşedinte, într-un moment în care tot publicul din România şi toţi copiii din România vorbesc cu părinţii despre tenis, e un val", a explicat Bogdan Chirieac la Antena 3. 

Discuţii pentru întărirea coaliţiei 

Analistul politic a lansat şi un scenariu conform căruia liderii PSD şi ALDE caută noi aliaţi pentru întărirea guvernării. 

"Să ştiţi că s-ar putea să fie negocieri între dna Dăncilă şi domnii Tăriceanu şi Ponta. La masă s-ar discuta, de asemenea, şi o eventuală intrare a PRO România la guvernare din toamnă, pentru a întări majoritatea parlamentară. Pentru PSD, importante astăzi nu sunt alegerile prezidenţiale, ci continuarea guvernării. Ei speră că în 2020, la parlamentare, cu o guvernare bună, să ia un scor bun", a declarat Chirieac. 

Candidatul PSD, încă necunoscut

"Astăzi, când vorbim, Klaus Iohannis ar trebui să o învingă pe Viorica Dăncilă, dacă ar fi în turul doi. După cum ştim, însă, turul doi nu este despre partide, ci despre oameni. Se poate întâmpla orice! În privinţa doamnei Firea, interesant ce a zis astăzi. Întrebarea mea pentru dânsa, în cazul în care PSD nu o va sprijini, ar putea să meargă ca independent sprijinită de ALDE şi PRO România? E interesant şi lucrul acesta", a conchis analistul politic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel