Prezidențiale 2019, Iohannis-Dăncilă. Norica Nicolai: Paradigmă nenorocită

Norica Nicolai
Norica Nicolai

Norica Nicolai susține că în turul al doilea îi vede pe Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă. Sau cel puțin aceasta este formula pe care ar dori-o ambele partide. Mai mult, învestirea noului Guvern ar reprezenta drept o monedă de schimb în contextul alegerilor prezidențiale, între partide. 

Norica Nicolai a vorbit în direct la România TV despre candidații din turul al doilea al alegerilor prezidențiale. Politicianul a fost întrebat dacă va fi folosită învestirea Guvernului drept o monedă de schimb în alegerile prezidențiale, între turul întâi și doi. 

”Categoric, dar nu pot să nu remarc că de la Caragiale până în prezent în țara asta se tot numără. Ba voturi la învestitură, ba voturi la moțiune și cu siguranță se numără din 10 în 10 sau din cât ne convine, la alegeri. Am văzut implicarea președintelui Iohannis. Las deoparte că-i neconstituțională, dar asta nu mai interesează pe nimeni și cred că și-a dorit, neavând un program prezidențial pentru că singurul program prezidențial este să moară PSD și eventual electoratul lui, altceva nu spune în această cărțulie pe care am avut curiozitatea să o citesc. Voiam să văd pas cu pas ce ar face dacă ar obține un al doilea mandat. Cred că a fost o miză pentru a parazita o dezbatere politică. (...) În ceea ce o privește pe doamna Dăncilă acest inamic este unul favorabil pentru că își dorește cu siguranță ca doamna Dăncilă să fie candidatul de turul doi. Și să reediteze performanțele pe care le-a făcut PSD în ultimele alegeri prezideniale. PSD-ul putea să înțeleagă că avea și alte soluții de a răsturna această paradigmă nenorocită a pierderii alegerilor prezidențiale întotdeauna în turul doi. D-aia este atât de relaxat, de aia face pe împăratul la învestirea împăratului Japoniei”, a precizat Norica Nicolai în direct la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel