Alegeri prezidenţiale. Dăncilă, anunţ despre candidatul PSD: Va intra în turul doi

Viorica Dăncilă a făcut o serie de declaraţii referitoare la alegerile prezidenţiale şi la candidatul pe care îl va avea PSD. 

Viorica Dăncilă a luat parte la o conferinţă de presă, la PSD Mehedinţi, în cadrul căreia a răspuns unor întrebări referitoare la alegerile prezidenţiale. 

"În cadrul CEx a fost un vot în care, cu o singură excepţie, toţi colegii au hotărât să avem candidat propriu. Am vorbit cu domnul Călin Popescu Tăriceanu la telefon, voi avea o întâlnire cu dânsul. E important să avem un candidat unic, acest lucru ne dă şanse mult mai mari, se mai adaugă procente. Un candidat unic susţinut poate de mai multe partide politice, dar acest lucru îl vom discuta. (...) Consider că dincolo de orgolii personale, consider că partenerii noştri de la ALDE ţin la guvernare, s-au implicat în guvernare, au reprezentanţi în Guvern. Dincolo de lucrurile care poate ne nemulţumesc de multe ori, trebuie să mergem mai departe pentru că e vorba despre români şi România şi nu trebuie să dezamăgim", a declarat Viorica Dăncilă.  

Întrebată de şansele pe care le va avea candidatul PSD, Dăncilă a declarat: "Va intra în turul doi. Nici nu iau în calcul altă variantă. Sunt optimistă, cunosc potenţialul acestui partid, cunosc implicarea organizaţiilor. Am mare încredere în primari, în simpatizanţii noştri şi am înceredere că vom intra în turul doi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel