ALEGERI PREZIDENȚIALE TURUL II. Personalități române care votează cu Victor Ponta

Numeroase personalități marcante din medicină, muzică, sport, profesori și academicieni au declarat, la scenă deschisă, că îl susțin pe Victor Ponta în obținerea fotoliului de la Cotroceni.

Printre aceștia se numără Raed Arafat (medic, fondator SMURD), Pavel Năstase (rector ASE București),  Irinel Popescu (medic și academician) sau Anghel Iordănescu, antrenorul echipei naționale de fotbal.

Pe pagina de Facebook a candidatului PSD-PC-UNPR se află mai multe fotografii ale celor care îl vor vota pe Victor Ponta. De asemenea, aceștia au ținut să spună câteva cuvinte, pentru a-și motiva alegerea.

Profesor dr. Alexandru Irimie, rector UMF Cluj Napoca: "Votez Victor Ponta pentru că are vârsta necesară, are maturitatea politică necesară pentru a fi un garant al Constituției, pentru a fi un președinte al tuturor românilor. Dispune de asemenea de prezența și de expertiza necesară pentru a reprezenta cu bine România în Europa și în lume. Votez, de aceea, Victor Ponta!".

Maestrul Sorin Ilfoveanu, "Doresc să dispară golănia de la Palatul Cotroceni. Al doilea motiv este că doresc să existe în țară un climat al concordiei. Și al treilea motiv, care este foarte important pentru mine, este că arta, cultura, care a fost tot timpul sufletul acestei națiuni, să găseacsă în domnul președinte Victor Ponta un mecena."

Nicu Alifantis, "Cred în programul USL, cred în tandemul Ponta-Tăriceanu, cred că acești doi oameni absolut normali pot să clădească o Românie normală, demnă, respectată, cu adevărat europeană. Pentru toate acestea îl susțin și îl voi vota pe Victor Ponta pe 16 noiembrie."

Dorel Vișan, "Îl susțin pe Victor Ponta pentru un mediu social sănătos, pentru cultură și educație."

George Ivașcu, "Victor Ponta este un om energic, tânăr, care a ajuns în acest vârf al piramidei, ceea ce dovedește că este un politician de succes. Ăsta e un semn foarte bun de seriozitate."

Gabi Szabo, multiplă campioană mondială și olimpică, "Categoric îmi doresc ca Victor Ponta să fie viitorul președinte al României."

Citește și: ALEGERI PREZIDENŢIALE BUCUREȘTI: Peste 1,7 milioane de bucureşteni, aşteptaţi la vot. Situația pe secții 

Helmuth Duckadam, "Victor Ponta este singurul premier sau președinte după 24 de ani care s-a aplecat spre sportivi, spre oameni de cultură și cred că a făcut dreptatea pe care nu au avut-o până în prezent. Și eu și familia mea vom vota cu el."

Ilie Năstase, legendă a tenisului românesc, "Îl susțin pe domnul Victor Ponta pentru că este un foarte bun prim-ministru, este tânăr și, în plus, îi place sportul, e o enciclopedie de sport. E un lucru foarte bun pentru România că un tânăr îndrăznește să devină președintele României. În plus, e și stelist, ca mine. Îl votez pe domnul Victor Ponta!".

Maestrul Tudor Gheorghe, "Eu cred că la Cotroceni ar fi bine să ajungă Victor Ponta. Avem nevoie, ca președinte, de un cetățean român tânăr, inteligent și mai ales viu."

Maestrul Radu Beligan, "Îl susțin pe Victor Ponta pentru că țara asta are nevoie de un președinte tânăr și energic!".

Leonard Doroftei, campion mondial la box, "Țineți minte 3 cuvinte, Victor Ponta președinte!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel