ALEGERI PREZIDENȚIALE. TURUL II. ACL se bazează pe diaspora pentru a întoarce rezultatelte

Un comunicat de presă al Alianței Creștin Liberale este dedicat exclusiv cetățenilor români din diaspora, cerându-le acestora să se prezinte la vot.

Într-un comunicat de presă al purtătorului de cuvânt, Alina Gorghiu, cu privire la mobilizarea cetățenilor din diaspora la vot, se cere cetățenilor români aflați peste hotare să își exercite dreptul fundamental.
 
Scopul este stoparea încercărilor de sabotare sau fraudare al votului în străinătate, fraudare care, se subînțege, nu ar putea fi făcută de ACL.
 

Citește și: ALEGERI PREZIDENȚIALE, TURUL II. Ponta, declarație BOMBĂ. Ce face dacă va câștiga Iohannis 

 
 
Vă prezentăm comunicatul oficial
 
"Salutăm cu respect modul în care românii din Diaspora au înțeles să își apere cu toată forța dreptul de a vota. Presa a consemnat deja situația oamenilor din mai multe orașe europene, veniți în fața secțiilor cu ore bune înainte de deschiderea lor, doar pentru a fi siguri că își vor exercita dreptul lor fundamental.
 
Mobilizarea tuturor cetățenilor pentru a-și exprima votul, indiferent de opțiunea politică, este cea mai sigură cale de a stopa toate încercările de sabotare sau de fraudare a votului, în țară sau în afara granițelor.
 
Facem așadar un nou apel românilor să vină duminică la vot și să demonteze astfel încercările de deturnare a voinței lor!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel