Alegeri PREZIDENȚIALE. Procentele lui Gușă pentru marii candidați

Cozmin Gușă a spus care ar putea fi numele ce se vor înscrie în cursa electorală pentru alegerile prezidențiale viitoare.

"Dacă vrei poza momentului, singurul care rivalizează azi cu Iohannis la capitolul încredere publică, ba chiar îl devansează cu 5 procente este Arafat, care nu candidează. Arafat este înaintea lui Iohannis, preşedintele se află pe un confortabil 35% absolut, care apoi este calculat, trece mai sus.

Poza momentului continuă cu Gabi Firea, 28%, în scădere, cu Mihai Tudose la 24%, în urcare, cu Laura Codruţa Kovesi, 14%, staţionar, şi Dragnea la 11%. Nu există nimeni de la liberali în lupta asta.

[citeste si]

Pe o simulare de tur doi, astăzi Iohannis bate cu peste 55% oricare dintre candidaţi, oricine ar fi. De pe listă sunt şi prezidenţiabili, şi neprezidenţiabili. Strategii, dacă există, deşi m-aş îndoi, ar trebui cu personalităţile astea, şi cu altele dacă or să mai apară, că o să apară ca muştele în 2018 fel de fel de oameni, poate unii de bună-credinţă. Alţii, reprezentanţii unor grupuri care vor să ia parte la lupta electorală, fie pentru a prezenta mesaje, fie pentru a negocia în eventualitatea unor alianţe sau tur doi.

Strategii ar trebui să gândească în ce fel asigură un trend ascendent uşor sau staţionar personalităţilor pe care le administrează, pentru că noi mai avem 2 ani până la alegeri", a spus Cozmin Guşă la Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel