ALEGERI PREZIDENȚIALE. Marius Pieleanu: Nu vă îndoiți de asta!

Marius Pieleanu
Marius Pieleanu

Sociologul Marius Pieleanu consideră că, în această perioadă, se joacă numele viitorului mandat de președinte al României.

"În zilele acestea, se joacă numele viitorului mandat de președinte al acestei țări. Nu vă îndoiți de asta! Cetățeanul este ultimul pe lista politicienilor ca preocupare, iar cetățenii, îmi pare rău să vă spun domnilor politicieni, simt această chestiune și se exprimă în consecință", a spus sociologul Marius Pieleanu, oferind și un exemplu în acest sens. "Nouă la sută dintre români au o părere pozitivă despre partidele politice. Nouă! Niciodată în istoria post-decembristă a României nu a fost înregistrată o cifră atât de mică la adresa favorabilității față de partidele politice. Despre asta vorbim", a declarat, vineri, 23 februarie, Marius Pieleanu, prezent în studioul Antena 3.

Mișcarea străzii

"Acești un milion și jumătate, o parte dintre ei, i-am regăsit pe stradă în ultimul an, prin diverse metode. Acestor un milion și jumătate de oameni se adresează refuzul domnului Iohannis în a o revoca pe doamna Kovesi. Dacă aceștia sunt pierduți (...), Klaus Iohannis nu mai ia al doilea mandat, nici măcar nu mai intră în turul doi. Va intra cineva în turul doi care se va naște din această mișcare a străzii. Nu Laura Codruța Kovesi. Eu am convingerea că domnia sa va pleca într-o carieră international după ce, la termen, îi va expira mandatul", a declarat Marius Pieleanu.

[citeste si] 

"Joacă foarte bine cartea unui nou mandat (n.r. referindu-se la Klaus Iohannis)", a mai spus sociologul Marius Pieleanu, adăugând că "viața ne-a demonstrat că cele mai importante alegeri sunt cele de președinte".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel