Alegeri prezidențiale în România. Candidat „interesant”. Chirieac: Se conturează un lider

Vineri seara, în platoul România TV, s-a discutat despre campania prezidențială din 2019. Sorin Roşca Stănescu, într-o intervenţie telefonică, a spus că un candidat posibil ar fi Gabriela Firea, la limită aflându-se şi un „personaj care a crescut foarte interesant”, Adrian Ţuţuianu.

Analistul politic Bogdan Chirieac, prezent în platoul televiziunii, a spus că Adrian Ţuţuianu este un om inteligent, de bun simţ, echilibrat. „Aşa mi se pare. Ce spune domnul senator Roşca Stănescu mi se pare interesant. (...) Faptul că se mai conturează un lider echilibrat, liniştit, e foarte bine. Aşteptăm acelaşi lucru şi la PNL, este mare, mare nevoie", a spus analistul politic.

În altă ordine de idei a spus despre Gabriela Firea că are un singur adversar, în ceea ce priveşte candidatura la preşedinţie, respectiv traficul din Bucureşti.

Adrian Dobre, purtător de cuvânt al PSD, prezent în emisiune, a spus că „este mult prea devreme să discutăm despre nume". „Mai sunt doi ani, se pot întâmpla foarte multe", a punctat Dobre.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel