Lider PSD, informația momentului: Cine a fost exclus de pe listă

PSD
PSD

Parlamentarul Șerban Nicolae a mai eliminat un nume mult vehiculat de pe lista scurtă de persoane cu potențial de a candida, din partea PSD, la alegerile pentru Cotroceni de anul viitor.

Cele trei nume vehiculate, în ultima vreme, pentru poziția de candidat al Partidului Social Democrat pentru alegerile prezindențiale din 2019, au fost Liviu Dragnea, Corina Crețu și Vasile Dîncu. Perlamentarul Șerban Nicolae a declarat, astăzi, că ultimul nume nu este luat în considerate pentru că fostul președinte al PSD Cluj-Napoca nu este un om care să convingă oamenii să îl voteze. 

"Nu este un candidat eligibil"

Social-democratul susține că nu s-a pus niciodată problema candidaturii lui Vasile Dîncu pentru prima funcție în stat. "Eu, din PSD nu am auzit în viața mea, vreodată, de Vasile Dîncu în postura de candidat la președinție (...) Vasile Dîncu nu este un candidat eligibil, nu este un om politic care să meargă după voturi, care se bazează pe simpatie populară, pe emoție, pe tot ceea ce ține de obținerea voturilor. Bine, aparent nici Klaus Iohannis nu era așa, dar era un întreg aparat care lucra la chestiunea asta. Discuția este mai degrabă una de vacanță. Vă informez eu că nu a existat niciodată o asemnea discuție. Nici Vasile însuși nu cred că ar discuta în teza asta de candidat. El a condus organizația noastră din Cluj-Napoca", a spus Șerban Nicolae la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel