ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Valeriu Zgonea a votat pentru un președinte mediator

Valeriu Zgonea
Valeriu Zgonea

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, susține că, duminică, a votat pentru "sfârșitul unui ciclu de 10 ani de dezbinări, pentru un președinte care să unească românii, un președinte mediator".

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. "Am votat azi pentru sfârșitul unui ciclu de 10 ani de dezbinări, ură și scandaluri, pentru un președinte care să ne unească, pentru un președinte care să fie mediator, care să fie capabil ca pe noi, toți, din diferite clase ale societății românești, să ne aducă la aceeași masă, să ne împingă înainte ca popor, ca țară, fără să nu fie certat cu cetățenii sau cu instituțiile statului. Am votat pentru un președinte care să mă reprezinte cu cinste și cu onoare la Bruxelles, la Washington și în orice capitală a Europei sau a unui stat euro-atlantic, care să îmi asigure un spațiu de securitate, de prosperitate pentru mine, pentru prietenii mei și pentru familiile lor și pentru toți cetățenii României", a afirmat Zgonea duminică, la ieșirea de la secția 166 din Craiova, acolo unde a votat, împreună cu soția sa.

Președintele Camerei Deputaților a transmis, totodată, un mesaj și electoratului: "Îi îndemn pe toți românii să iasă la vot și să voteze pentru bunăstarea, pentru viitorul lor și al familiilor, pentru o țară cu adevărat europeană. Să ne dea Dumnezeu să avem 5 ani de liniște și de progrese", a mai spus Zgonea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel