ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Sondaj CCSCC. Klaus Iohannis: Toate sondajele arată că…

Prezidențiabilul ACL a vorbit, la Digi 24, despre sondajele interne ale ACL. Klaus Iohannis vede sondajele drept o manieră de a transmite electoratului că oricum Victor Ponta câștigă. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 - SONDAJ. Sondajul CCSCC, realizat la comanda Institutului Liberal Brătianu, arată că în turul al doilea la alegerile prezidențiale Victor Ponta și Klaus Iohannis sunt la egalitate, situație nemaiîntâlnită în alte sondaje, în care diferența, de cele mai multe ori, este de 10%. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 - SONDAJ.  "Aceste sondaje sunt folosite de multe ori pentru a induce în electorat ideea că un candidat stă mult mai bine si că nu are rost să mai votați, oricum câștigă Ponta. Sondajele noastre arată o diferență între noi de cel mult 1%. Nu mi se pare o chestiune așa de serioasă să vii în fiecare zi cu un sondaj. Toate sondajele noastre arată că suntem la egalitate. Vom ști duminică cum a evoluat balanța", a spus Klaus Iohannis, la Digi 24, joi seară.  

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 - SONDAJ.  În același sondaj CCSCC, Klaus Iohannis are 38% la încredere, în timp ce Victor Ponta are doar 36%. În sondajul PSD, Victor Ponta conduce cu 54%, în timp ce Klaus Iohannis are 46%, potrivit curentul.info

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel