ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Mirel Palada: Sondajul Sociopol, cel mai corect. Rușine CSOP!

Sociologul Mirel Palada le-a răspuns celor care au criticat măsurătorilor Sociopol și rezultatele exit-poll-ului. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 - SONDAJ SOCIOPOL. Sociologul Mirel Palada scrie, pe blogul său, că în urma numărătorii paralele rezultă că "exit-poll-ul nostru Sociopol este cel mai exact. În ciuda detractorilor noștri, care fac spume la gură la adresa măsuratorilor realizate de noi, pentru că nu le convin rezultatele, ne-am făcut treaba profesionist, surprinzând și înainte de alegeri în mod realist evoluțiile prin intermediul sondajelor, cât și astăzi, pe parcursul zilei, în cadrul exit poll-ului".

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 - SONDAJ SOCIOPOL. Mirel Palada adaugă: "Ca și cel al lui Vasile Sebastian Dâncu este aproape la fel de exact, diferențele fiind minuscule, academice". 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 - SONDAJ SOCIOPOL. Cât despre sondaul realizat de CSOP/ARP pentru Realitatea TV, Mirel Palada scrie că "este din nou aiurea în tramvai, way off the grid, mai mult manipulare decât măsurare. Felicitari Sociopol! Felicitari IRES! Rushinica CSOP :(". 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 - SONDAJ SOCIOPOL. Mirel Palada a subliniat că evident că sunt așteptate rezultatele oficiale finale BEC. El conchide: "Azi a fost mare discuție, bag de seamă, că nu s-au aflat pe parcursul zilei datele Sociopol. Doar pentru premianți, dragilor. Doar pentru premianți".

(w670) foto: tura

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel