ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Marian Petrache, în locul lui Klaus Iohannis la dezbaterea electorală cu Dan Diaconescu, de la TVR

Prezidențiabilii Klaus Iohannis și Dan Diaconescu au fost invitați, miercuri seara, într-o dezbatere electorală la Televiziunea Publică. Candidatul ACL nu a răspuns însă invitației, în locul său participând la dezbatere secretarul general al PNL, Marian Petrache.

În mod surprinzător, nu purtătorul de cuvânt al PNL, Vasile Blaga, s-a prezentat în platoul TVR în locul lui Klaus Iohannis, ci secretarul general al formațiunii.

Dan Diaconescu și-a prezentat programul de președinte, în vreme ce Marian Petrache l-a prezentat pe cel al lui Klaus Iohannis, scrie psnews.ro.

Klaus Iohannis nu este singurul prezidențiabil care a ales să își trimită reprezentantul într-o dezbatere electorală la Televiziunea Publică. Independentul Călin Popescu Tăriceanu a făcut același lucru în urmă cu câteva zile, trimițând-o pe Grațiela Gavrilescu în emisiunea în care a fost prezentă și Monica Macovei.

Vezi și: Un candidat șochează: Demisionez dacă ajung președinte și ...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel