ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. MAE: Prelungire programului de votare în străinătate o poate lua doar BEC

Reprezentantul Ministerului Afacerilor Externe a declarat, duminică, că o eventuală prelungire a programului de votare în străinătate o va lua doar Biroul Electoral Central. Precizarea MAE vine după ce Monica Macovei a solicitat  prelungirea programului secțiilor de votare din străinătate dacă la ora 21.00 încă mai este lume la coadă.

„O eventuală prelungire a programului de votare o va lua Biroul Electoral Central, deci nu MAE, această decizie nu ne aparține nouă", a declarat Brândușa Petrescu, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe.

Reprezentantul MAE a completat că, între timp, Biroul Electoral pentru Străinătate a decis ca declarațiile pe propria răspundere să poată fi completat și în proximitatea secţiei de votare, întrucât cozile sunt foarte mari.

Citește și: EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Primele REZULTATE tip EXIT-POLL: Ce scoruri au VICTOR PONTA și KLAUS IOHANNIS

Candidatul independent la Președinția României, Monica Macovei, solicită prelungirea programului secțiilor de votare din străinătate dacă la ora 21.00 încă mai este lume la coadă. "Toți cetățenii români care s-au deplasat până la secția de vot trebuie să voteze.", e dorința lui Macovei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel