ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Ludovic Orban, replică acidă la afirmațiile lui Victor Ponta despre Klaus Iohannis

Premierul Victor Ponta a afirmat, marți dimineață, despre candidatul ACL la Președinție, Klaus Iohannis, este "un lucru". Replica acidă din ACL vine de la vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, acesta apreciind că afirmațiile premierului reprezintă "o jignire de neacceptat", care denotă dispreț față de concetățeni.

"Se încadrează pe campania de calomnie și de defăimare pe care a făcut-o PSD în ultimele două luni. Este o jignire de neacceptat această afirmație a d-lui Ponta, care îl descalifică și care ne arată modul în care de fapt îi disprețuiește Victor Ponta pe toți românii. Klaus Iohannis este român, este candidat la Președinție, a fost votat în primul tur de milioane de români, de asemenea, este candidatul care are șansele de a fi votat de majoritatea românilor. Nu poți să-ți disprețuiești concetățenii arătând dispreț față de un cetățean care candidează la Președinția României", a declarat, marți, Ludovic Orban, după ședința ACL, potrivit Agerpres.

Potrivit viceliderului liberal, analiza atitudinii votanților în cazul candidaților arată că gradul de respingere a lui Victor Ponta se situează la 56-57% iar cel de respingere a lui Klaus Iohannis, în jur de 42-43%.

Totodată, Ludovic Orban a precizat că se vor face întâlniri regionale cu privire la rezultatele obținute de filialele ACL și că la acestea va participa și candidatul ACL la prezidențiale, Klaus Iohannis.

El a precizat că nu există o directivă dată de Vasile Blaga privind acționarea separată a filialelor PDL de cele PNL în cazul în care liberalii nu ar "trage" pentru rezultat.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 Ponta, ATAC ŞOCANT: Iohannis este un lucru, eu sunt un om, un român

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel