ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, LOGO MONICA MACOVEI. Cum răspunde Monica Macovei acuzelor de PLAGIAT

LOGO MONICA MACOVEI. Monica Macovei a reacționat după controversele apărute cu privire la logo-ul folosit pe pagina sa de Facebook.

LOGO MONICA MACOVEI. Logo-ul "M!" folosit de Monica Macovei este foarte asemănător cu cel al unei platforme online dedicate proaspetelor mămici, iar candidatul independent la prezidențiale a ținut să lămurească toate controversele cu privire la acest subiect.

Vezi aici mai multe despre logo-ul Monicăi Macovei: A plagiat Monica Macovei? Foto

"Dragii noștri, câteva observații legate de M! ca simbol electoral:

1. Înainte de orice, trebuie spus că M! este evoluția unei idei care, într-o formă inițială, era un simplu semn de exclamare, care s-o reprezinte pe Monica și atitudinea ei, fermă și verticală, pe care o cunoaștem cu toții. Tranziția semnului de exclamare către M-ul care include semnul de exclamare a survenit ca idee ulterioară, de la echipa de creație, compusă integral din voluntari.

2. M! sau N! sau K! sau I! sunt folosite în multe ocazii, ceea ce ne-a dus la concluzia că acest principiu este un loc comun, un principiu folosit in extenso în crearea de identități. Și, deci, nu e susceptibil (ca idee în sine) de a fi proprietatea exclusivă a cuiva.

3. Îi asigurăm pe toți cei ce se întreabă "Este sau nu M!-ul copiat?" că nu este. După cum am arătat, el există în multe alte identități, atât în afara României, cât și în România. Este o suprapunere de idei, fără intenție. Cei care lucrează în graphic design și creație cunosc bine acest lucru", a scris Monica Macovei pe pagina sa de Facebook, unde a postat mai multe logo-uri în susținerea afirmațiilor sale.

Citește și: Primele gafe de campanie ale prezidențiabililor, analizate de un copywriter

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel