ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: KLAUS IOHANNIS dezvăluie cum stă în SONDAJE: "Sunt din alt film"

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a oferit detalii despre situația sa din sondajele pentru alegerile prezidențiale 2014 și a mărturisit că este "din alt film", în calitatea sa de prezidențiabil.

Klaus Iohannis a declarat, luni seară, că este "din alt film" în calitatea sa de candidat la prezidenţiale, iar acest lucru îi deranjează pe toţi ceilalţi aflaţi în cursă, deoarece le-a luat din procente. Liderul PNL a dezvăluit că a ajuns într-un an la 30% din opţiuni, iar pentru turul doi este la egalitate cu Victor Ponta.

Președintele PNL a fost întrebat dacă nu are senzaţia faptului că din campania sa pentru Cotroceni lipseşte ceva anume sau că acţiunile ori discursul său ar fi "incomplete".

Vezi și: Klaus Iohannis: Suspendarea din 2012, prost inspirată și inutilă. Nu trebuia făcută

"Vreau să fac altfel de politică, am altfel de discurs. Asta nu înseamnă neapărat că, dacă lumea s-a obişnuit cu un anumit fel de discurs, aici, puţin mai spumos, puţin mai cu un debit verbal enorm, trebuie să fie toţi la fel. Nu, eu vin cu un discurs care cred că mă caracterizează. (...) Acesta este discursul meu, acesta este felul în care fac eu politică. Eu vreau să fiu ales preşedinte al României fiindcă fac aşa politică, nu vreau să fiu un actor ales fiindcă aş corespunde unei imagini create de media sau de altcineva", a afirmat Klaus Iohannis, la B1 Tv.

El a explicat că reprezintă ceva "deosebit" în campania pentru prezidenţiale, datorită faptului că are altfel de discurs faţă de ceilalţi candidaţi.

"Sunt din alt film, cum se spune, aşa, colocvial, şi există foarte mulţi pe care îi deranjez. Credeţi că sunt foarte fericiţi ceilalţi competitori că eu am venit de la Sibiu acum un an de zile şi am 30% în toate sondajele? Este clar că am luat aceste procente de la ei. Toţi sunt deranjaţi, începând de la domnul Ponta, până la oricine doriţi, toţi sunt deranjaţi de faptul că sunt în competiţie. Fiecare dintre ei are o relaţie la o televiziune, la un radio, la un ziar şi încearcă să inducă ideea că nu sunt candidatul potrivit. De aici apare acea sincopă pe care probabil o sesizaţi, dar nu este nicio problemă, fiindcă oamenii mă văd şi îşi dau seama ce vreau eu de fapt aici", a continuat candidatul ACL, citat de Mediafax.

Klaus Iohannis a precizat că, pentru turul doi al prezidenţialelor, analizele sociologice ar arăta că şansele sale şi ale lui Victor Ponta sunt egale, diferenţele dintre ei încadrându-se în marja de eroare.

Citește și: INCENDIAR. Iohannis s-a confruntat, în direct, la TV, cu Sereș- VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel