ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Klaus Iohannis, apel către oamenii de dreapta și Crin Antonescu, pentru turul 2

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a lansat luni un apel către toţi oamenii care se consideră de dreapta, inclusiv către Crin Antonescu, să vină alături de el în competiţia împotriva lui Victor Ponta. Liderul PNL și-a exprimat dorinţa de a câştiga alegerile prezidențiale 2014 cu jumătate plus unul dintre voturi.

Klaus Iohannis a fost întrebat cum vede solicitarea unor lideri ai PNL, ca în campania sa prezidenţială să fie implicat fostul preşedinte al partidului, Crin Antonescu, şi Monica Macovei, pentru a-i creşte şansele în turul 2.

Citește și: Cifrele care îi dau fiori lui Klaus Iohannis

"Da, apelul meu este la fel de valabil şi pentru Crin Antonescu şi pentru alţii. Cine crede că putem să schimbăm lucrurile împreună, dacă doreşte, să iasă în faţă şi să o spună (...) Eu fac un apel personal, prin dumneavoastră (n.r. - a jurnaliştilor) către fiecare alegător", a răspuns candidatul ACL pentru Palatul Cotroceni.

Președintele PNL a opinat că Antonescu va răspunde apelului său.

"Acelor oameni care se consideră de dreapta le spun să vină alături de mine. Eu sunt reprezentantul dreptei româneşti, împotriva stângii neautentice, nereformate, corupte. Dar îi chem alături de mine şi pe toţi cei care pe 16 noiembrie cred că se poate face o schimbare, îi chem să facem împreună această schimbare", a continuat Klaus Iohannis, citat de Mediafax.

Vezi și: Surpriză! Crin Antonescu a dezvăluit cu cine NU a votat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel