ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: KLAUS IOHANNIS adoptă o tactică folosită de MIRCEA DIACONU în CAMPANIA ELECTORALĂ

Klaus Iohannis pare să fi adoptat în campania electorală pentru prezidențiale o tactică folosită cu succes de Mircea Diaconu înainte de alegerile europarlamentare.

Prezidențiabilul ACL a fost prezent vineri seară, la Arad, la o întâlnire cu membrii PDL şi PNL. După această întrevedere, Klaus Iohannis a avut programată o plimbare la două spectacole folclorice organizate în cartierele Micălaca şi Vlaicu, cu ocazia Zilelor Aradului.

Vezi și: Iohannis vrea mai puține candidaturi de dreapta la prezidențiale

Referitor la participarea sa la aceste manifestări, liderul PNL a declarat presei, înainte de plimbare, că în următoarea perioadă, "când se nimereşte într-un loc şi acolo sunt sărbători sau se întâlnesc oamenii", nu vrea să le rateze. 

Întâlniri pentru discuții cu oamenii, nu pentru campanie

Primarul Sibiului a precizat că nu participă la evenimente pentru a-și face campanie electorală, ci pentru a se întâlni și a vorbi cu oamenii.

"Nu ca să fac eu acolo mare campanie electorală. Dar vreau să întâlnesc oameni, să aflu ce spun ei, dacă mă vor sau nu preşedinte. În măsura posibilului, voi merge, dar nu să urc pe scenă să le ţin discurs politic, ci doar să-i întâlnesc", a declarat Klaus Iohannis.

După ce a adunat în doar câteva zile semnăturile de susținere necesare validării candidaturii pentru Parlamentul European, în luna de campanie electorală Mircea Diaconu s-a plimbat prin țară cu mașina sa ARO galbenă. Marele actor a spus în repetate rânduri că nu se află în campanie electorală, ci străbate țara doar pentru a se întâlni cu oamenii care i-au semnat candidatura și pentru a le mulțumi că l-au sprijinit.

Citește și: Traian Băsescu, premier? Ce spune Klaus Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel