ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Kelemen Hunor: "Am votat cu gândul la o Românie puternică”

[] []

02 noi 2014 / 11:48
Salveaza PDF Comentarii
hunor
hunor

Candidatul UDMR la Președinție, Kelemen Hunor, a votat în comuna sa natală, Cârța. El a declarat la ieșirea de la urne că a votat cu gândul la o Românie puternică, o Românie care respectă cetățenii și care va avea un cuvânt de spus în regiunea Mării Negre și în Uniunea Europeană.

"Am votat cu gândul la o Românie puternică, o Românie care respectă cetățenii, o Românie în care există un nivel de încredere foarte ridicat între toate segmentele societății, o Românie care va avea un cuvânt de spus în regiunea noastră, în Regiunea Mării Negre, dar și în Uniunea Europeană, în sensul de a susține o Uniune Europeană mai puternică din punct de vedere politic, economic, mai bine coordonată și, în perspectivă și din punct de vedere militar", a afirmat Kelemen Hunor.

CITEȘTE ȘI: Kelemen Hunor. Cum îi cataloghează pe ceilalți candidați

"Am votat pentru o Românie care asigură pentru toate regiunile istorice posibilitatea de a dezvolta identități regionale, pentru o Românie în care există garanții instituționale puternice pentru minoritățile naționale, pentru a-și păstra identitatea națională, culturală, lingvistică, pentru o Românie care va asigura condiții de trai din ce în ce mai sigure și un nivel de trai din ce în ce mai ridicat pentru fiecare cetățean, pentru fiecare comunitate. Deci, pentru un viitor în care fiecare om își va regăsi locul fără ezitare și fără nicio problemă", a adăugat Kelemen Hunor.

Kelemen Hunor a venit la secția de votare din comuna Cârța cu soția sa, Eva, și de fiica lor Hanna. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24