ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Elena Udrea, scenariu devastator pentru Klaus Iohannis

Prezidențiabilul PMP, Elena Udrea, a lansat joi un scenariu îngrozitor pentru liderul PNL, Klaus Iohannis, în perspectiva alegerilor prezidențiale 2014. Elena Udrea a explicat ce ar urma să se întâmple în eventualitatea în care Klaus Iohannis va câștiga alegerile, iar Înalta Curte îl va declara definitiv incompatibil.

Elena Udrea a opinat că în cazul în care va fi declarat incompatibil și va câștiga scrutinul pentru Cotroceni, Klaus Iohannis nu va ajunge președinte, pentru că "nu mai poate fi validat de Curtea Constituțională".

"Se presupune că dl Iohannis este candidatul opoziției. De aceea cred că dacă dl Iohannis va fi declarat incompatibil va conta foarte mult pentru electorat, așa cum va conta și anunțul despre Victor Ponta. Dânsul nu mai poate fi validat de Curtea Constituțională, dacâ câștigă alegerile", a spus președintele PMP, la B1 Tv.

Vezi și: Exclusiv! Udrea se dezice de Băsescu: E prima dată când ...

Cu privire la propriile șanse de a accede în turul 2, Elena Udrea a precizat că "electoratul din România votează cum îi dictează partidele".

"Problema pe care eu o văd este aceea că se votează pe structuri de partid. Știm că electoratul PSD va merge cu Ponta, chiar dacă a încălcat Constituția. Dl Ponta are un electorat atât de consistent încât să ajungă în turul 2.

La ACL avem o altfel de situație. Există și electoratul PDL, cel care a fost adversarul dlui Iohannis în trecut. Să ne aducem aminte de 2009, când dl Iohannis era cu dl Voiculescu, și de 2012, când Iohannis era alături de Crin Antonescu și Dan Voiculescu", a mai declarat prezidențiabilul PMP.

Citește și: Exclusiv: Ce a urmărit Băsescu prin lansarea temei ofițerului acoperit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel