ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Elena Udrea își lansează candidatura pe 28 septembrie

Elena Udrea a declarat, luni, că îşi va lansa candidatura la prezidenţiale pe 28 septembrie, la Sala Palatului, ea arătând că a glumit atunci când a spus că se va lansa în aceeaşi zi cu premierul Victor Ponta.

"Lansarea va fi pe 28 septembrie, la Sala Palatului. Nu o mai facem (în aceeaşi zi cu Victor Ponta, n.r.), a fost o glumă. Şi aşa evenimentul domnului Ponta va fi iarăşi unul tip... Eurovision a fost, acum nu ştiu ce o să vedem, sub ce formă, probabil va fi transmis şi în China. Deci nu vrem să ne confunde cineva cu cei care îi ţin isonul domnului Ponta", a precizat Udrea, potrivit mediafax.ro.

Ea a mai spus că PMP a strâns peste 200.000 de semnături de susţinere a candidaturii sale la prezidenţiale, acestea fiind adunate în stradă şi nu la corturi. "Am refuzat să punem corturile, pentru că am văzut că nimeni nu intră în coturile domnului Victor Ponta, a celor de la ACL. Noi am strâns în stradă, am depăşit 200.000, însă nu o să facem două milioane, ca PSD", a spus Udrea.

Citește și: ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. SONDAJ INSCOP: Ce PREMIER vor românii în funcție de cine va ajunge PREȘEDINTE

Elena Udrea a ținut să precizeze că va  va cere verificarea listelor cu semnături de susţinere a candidaturilor.

"Am văzut că circulă pe internet tot felul de partide care copiază listele de la europarlamentare. O să cerem verificarea listelor de semnături pentru că, după cum aţi văzut, la corturi nu e nimeni să semneze. Să anunţi două milioane ... doar dacă ai copiat bazele de date de pe undeva. Cerem verificarea pentru a vedea dacă sunt corecte. Ne-am obişnuit cu cei de la PSD că dezgroapă morţii", a declarat Elena Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel