ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: ELENA UDREA: Am votat pentru un președinte liber de butoane

Elena Udrea, candidatul PMP care aspiră să devină succesorul președintelui Traian Băsescu la Cotroceni, și-a exprimat opțiunea politică, duminică, în jurul orei 9:00, la Colegiul Mihai Eminescu din Capitală, susținând ulterior că a votat "pentru un președinte nașantajabil, liber de butoane". 

"România se află la o răspântie istorică de drumuri. Am votat pentru calea democrației, pentru justiție independentă, stat de drept puternic, dar în același timp și pentru prosperitate. Am votat pentru un președinte care să fie în stare să construiască ceva în România, să ducă România măcar un pas înaine. Am votat pentru un președinte puternic, implicat, de bună credință, patriot și mai ales liber. Liber de butoane, neșantajabil, un președinte care să aibă ca stăpân doar poporul lui. Am votat cu încrederea că o femeie poate să facă cel puțin la fel de multe lucruri bune precum un bărbat pentru țara ei", a afirmat Elena Udrea, după ce a și-a exprimat opțiunea politică.

Liderul PMP a mai spus că va aștepta rezultatele scrutinului la sediul partidului: "Mă voi duce la sediul partidului și voi aștepta acolo rezultatele. Este o zi importantă pentru mine. Sunt la finalul unei etape dintr-un proiect care a început exact acum 10 ani, când am intrat în politică. Ziua aceasta pentru mine este una cu conotație specială".

Întrebată dacă este o zi cu emoții pentru candidatul PMP la Președinție, Elena Udrea a precizat: "Înseamnă mult că astăzi candidez la Președinția României. Înseamnă enorm pentru mine  Este o responsabilitate uriașă. Eu sunt un om care iubește această țară, deci va fi o zi cu multe emoții". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel