ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Dezbatere Klaus Iohannis-Victor Ponta. Rovana Plumb: Un laș! Își dă arama pe față

Vicepreședintele PSD, Rovana Plumb, demontează argumentele lui Klaus Iohannis, candidatul ACL, pe baza cărora a refuzat cele patru dezbateri electorale cu Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidențiale 2014. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. "Prezenţa lui Klaus Iohannis, astăzi, într-un alt studio TV, chiar la ora 20.00, calcă în picioare cu întreaga argumentaţie pe care a marşat candidatul Iohannis timp de o săptămână. Dl. Iohannis a demonstrat, încă o dată, o laşitate care contravine grav funcţiei prezidenţiale pentru care candidează. Klaus Iohannis fuge practic de o confruntare directă cu Victor Ponta, demonstrând încă o dată că îi este frică. Acuzele generalizatoare pe care Klaus Iohannis le-a lansat cu privire la toate cele patru posturi TV ne arată acum că totul a fost un bluff politicianist. Nu poţi acuza cele patru televiziuni de ştiri că nu sunt imparţiale, dar să participi duminică într-o emisiune B1 TV, iar luni într-o emisiune la Realitatea", a comentat vicepreședintele PSD, Rovana Plumb.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Ea a adăugat că "problema întregului staff ACL este că nu au ce să prezinte şi nu au prin vocea cui să transmită nişte mesaje. Întreaga şaradă pusă la cale de Klaus Iohannis ne dezvăluie un candidat temător, şovăielnic, care prin ignorarea şi atacurile lansate la adresa mass media din România jigneşte profund milioane de telespectatori, milioane de români. Prin toate aceste contradicţii, cetăţeanul Iohannis îşi dă arama pe faţă şi ne arată tuturor că este continuatorul proiectului dezbinator promovat de Traian Băsescu în ultimii 10 ani în România". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel