ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Dezbatere electorală Victor Ponta-Klaus Iohannis. Contre între Atanasiu și Firea

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Senatoarea PSD Gabriela Firea susține că nu a primit din partea ACL nicio invitație oficială pentru o dezbatere electorală Victor Ponta-Klaus Iohannis la Parlament, așa cum a declarat Teodor Atanasiu, vicepreședinte al PNL. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 - DEZBATERE ELECTORALĂ. Vicepreşedintele PNL, Teodor Atanasiu, a declarat că premierul Victor Ponta nu dorește o dezbatere cu liberalul Klaus Iohannis, precizând că astăzi înaintează o nouă propunere de negociere. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 - DEZBATERE ELECTORALĂ. "O să-i facem încă o invitaţie foarte clară la Parlamentul României, unde Televiziunea Română şi toate celelalte televiziuni să poată să transmită această dezbatere, să lase faldurile fustelor şi dacă e bărbat să vină la dezbatere", a declarat Teodor Atanasiu. Propunerea ar fi valabilă pentru joi, la ora 20:00. Teodor Atanasiu a subliniat că dezbaterile televizate au fost autoprogramate de Victor Ponta și, dacă dorește o dezbatere în doi, candidatul PSD este așteptat pe un teren neutru. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 - DEZBATERE ELECTORALĂ. Senatorul PSD Gabriela Firea a reacționat și a declarat că nu a primit nicio invitație oficială pentru dezbaterea cu Klaus Iohannis, din Parlament. Gabriela Firea a adăugat "că trebuie lăsate orgoliile, candidaţii să participe la dezbateri ca toţi liderii lumii, la televiziuni, nu să inventeze apa caldă şi roata".

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 - DEZBATERE ELECTORALĂ. "Deocamdată, având în vedere că ora este înaintată, nu văd un interes foarte mare al staff-ului ACL de a ne grăbi să negociem o eventuală dezbatere cei doi candidaţi. Bănuiesc că, dacă era o urgenţă, eram contacatţi până acum. Eu am avut telefonul deschis şi în weekend, şi azi dimineaţă, îl ţin deschis chiar şi noaptea, dar absolut nimeni nu m-a sunat şi nu mi-a dat niciun e-mail. Aş fi răspuns cu drag, aşa cum am făcut şi săptămâna trecută când am primit o invitaţie pe email şi am răspuns promt şi ne-am dus şi unde ne-au invitat", a adăugat Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel