ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Dan Diaconescu, profeție care dă fiori lui Victor Ponta

dan diaconescu
dan diaconescu

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Candidatul PP-DD la Președinție, Dan Diaconescu, are o teorie privind rezultatul alegerilor prezidențiale, deloc optimistă pentru premierul Victor Ponta.  

Potrivit lui Dan Diaconescu, alegerile prezidenţiale vor fi câştigate de candidatul situat pe locul doi după primul tur de scrutin, scrie Digi 24.

Candidatul PPDD spune că nu este o profeţie, ci un calcul bazat pe statistică, întrucât al doilea clasat va primi şi voturile celui de pe locul trei, pe care îl va răsplăti cu numirea în fruntea Guvernului.

„Eu cred că omul care va lua locul 2 în 2 noiembrie, cred că o să câştige. Aşa s-a întâmplat şi acum cinci ani şi acum 10 ani... Pe de altă parte cred că omul de pe locul 3 o să fie premier, fiindcă fără el nu va putea câştiga niciunul dintre finalişti", a spus Dan Diaconescu, candidatul PPDD la Preşedinţie.

În condițiile în care majoritatea sondajelor de opinie îl dau câștigător în primul tur pe candidatul PSD, potrivit ipotezei lui Dan Diaconescu, Victor Ponta nu numai că nu ar ajunge la Palatul Cotroceni, ci ar pierde și funcția de premier, aceasta urmând a-i reveni candidatului clasat pe locul al treilea la primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel