ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Ce a declarat o femeie de 100 de ani care a votat

Elisabeta Joldea din Alba Iulia, care împlineşte 100 de ani, a mers la vot şi aşteaptă de la viitorul preşedinte "să fie om cinstit care să iubească românii şi să pună ţara la loc".

VEZI ȘI: Mircea Badea, SCENARIU ȘOC: Dacă Băsescu nu intră la pușcărie...

"Eu întotdeauna prima vreau să fiu şi la biserică, şi la vot. Vreau să îmi fac datoria către ţară. Îmi iubesc ţara şi vreau să votez şi să ajut să fie bine în ţara noastră", afirmă bătrâna.

"Vă arăt buletinul că totdeauna am fost la vot. De când mi-a dat voie să votez, eu am votat şi am fost mereu prima la vot. N-am lipsit niciodată (...) Într-un an, nu mai ştiu la ce alegeri, a fost zăpadă mare şi am mers singură pe urma unei maşini până la secţie şi tot am votat. Şi acum, în 25 mai, când am votat pentru parlamentarii europeni, am fost la vot şi voi merge la toate alegerile, cât voi trăi. E dreptul meu, dar şi obligaţia pe care o am pentru ţara mea", consideră femeia.

Întrebată ce aşteptări are de la viitorul preşedinte al României, Elisabeta Joldea rămane puţin pe gânduri, dar apoi spune categoric, agitând uşor mâna în aer, că vrea ca "şeful ţării" să fie un om cinstit, să iubească românii şi "să pună ţara la loc", notează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel