ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Alfred Bulai, despre campania electorală pentru Cotroceni: "Este cea mai proastă campanie electorală"

Analistul politic Alfred Bulai a vorbit în termeni duri despre campania electorală pentru alegerile prezidențiale 2014, catalogând-o drept "cea mai proastă campanie electorală".

Alfred Bulai a opianat că această campanie electorală este una "denaturată", fiindcă, "în mod paradoxal, proiectele chiar dacă există, nu ies la suprafață".

Citește și: Update 29 octombrie - Prognoza DCNews pentru prezidențiale: Cristian Pârvulescu, despre mișcarea ce poate decide alegerile

"Este cea mai proastă campanie electorală. (...) Este o campanie complet denaturată — vorbim de ofițeri acoperiți, de jurnaliști acoperiți, de tot felul de subiecte care nu reprezintă nimic în raport cu ce proiect vine un președinte pentru cinci ani. (...) Nu se propune nicio dezbatere. Ideile, proiectele nu se pot pune pe tapet pentru cei care le au, fiindcă o mare parte dintre candidați nu au niciun fel de proiect în realitate. Vorbesc despre ei, îi înjură pe ceilalți, dar nu propun nimic sau propun subiecte absolut banale. Chiar dacă sunt câteva proiecte structurate în această campanie, ele nu sunt în spațiul public, pentru că se discută despre orice tâmpenie posibilă, cu excepția proiectelor", a declarat politologul, citat de Agerpres.

El a adăugat că din spațiul public lipsesc proiectele naționale ample, care să implice o coagulare a factorilor decidenți și găsirea unui consens.

"Este o decădere a campaniilor electorale. Vârful, după mine, a fost ca performanță campania din 2000. Acum, în mod paradoxal, proiectele, chiar dacă există, nu ies la suprafață", a continuat Alfred Bulai, care a ținut să precizeze că, până la acest moment, nu a mai văzut "atâtea arestări și procese în timpul campaniei".

Vezi aici rezultatele alegerilor prezidențiale din România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel