ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. AEP anunță modificarea numărului de alegători. A scăzut

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a anunțat că a fost modificat numărul de alegători de pe listele permanente electorale. Anunțul vine cu o zi înaintea celui de-al doilea tur de alegeri prezidențiale din 2014. 

Numărul alegătorilor a scăzut cu aproape 3.000. "Foarte important este faptul că, față de ultima informare publică realizată de Autoritatea Electorală Permanentă pe această temă, copiile de pe listele electorale permanente cuprind 18.281.625 alegători (18.284.326 cetățeni români cu drept de vot înscriși în copiile de pe listele electorale permanente la data de 2 noiembrie 2014)", precizează AEP. 

"Diferențele apar ca urmare a operațiunilor curente efectuate de primari în Registrul electoral aferent localităților conduse de aceștia și a importurilor de date programate de la Direcția pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date din cadrul MAI", se arată în comunicatul citat.

AEP amintește că, potrivit legii, listele electorale permanente se întocmesc și se tipăresc de către primari, pe baza datelor și informațiilor cuprinse în Registrul electoral.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel