ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, 16 NOIEMBRIE. EXIT-POLL DC NEWS: PRIMELE REZULTATE: Klaus Iohannis versus Victor Ponta

Exit-poll inedit DC NEWS. Vei fi primul care află rezultatele exit-poll-ului din turul al doilea al alegerilor prezidențiale 2014. Tu pe cine ai votat: Klaus Iohannis sau Victor Ponta? 

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. EXIT-POLL DCNEWS. "Mândru că sunt român" sau "România lucrului bine făcut". Sunt cele două sloganuri pe care mizează contracandidații din turul al doilea al alegerilor prezidențiale 2014. PSD-UNPR-PC îl aruncă în lupta directă pentru Palatul Cotroceni pe Victor Ponta, în timp ce ACL, pe Klaus Iohannis. Primele voturi au fost deja date în Noua Zeelandă. Sâmbătă, la ora 22:00, s-au deschis și secțiile de votare din Australia. Ultimele secții se închid luni dimineață, atunci când sosesc voturile de pe coasta de vest a Statelor Unite și a Canadei.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. EXIT-POLL DCNEWS. Românii din țară sunt așteptați la vot de la ora 07:00. O oră mai târziu DC NEWS dă startul exit-poll-ului. Fiecare vot face diferența și tu vei decide cine va fi președintele României. De la ora 08:00 până la ora 21:00, DC NEWS este pregătit să-ți pună la dispoziție un formular de EXIT-POLL în care ne poți spune pe cine ai pus ștampila la alegerile prezidențiale 2014, turul al doilea. Klaus Iohannis sau Victor Ponta? 

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. EXIT-POLL DCNEWS. Rezultatele exit-poll-ului DC NEWS nu vor fi făcute publice înainte de ora 21:00. Odată cu închiderea urnelor, vei fi primul care va primi rezultatele exit-poll-ului DC NEWS. 

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. EXIT-POLL DCNEWS. Opțiunea de vot a  fiecărui respondent nu va fi făcută publică niciodată și nu va fi dezvăluită unei alte persoane. 

EXIT POLL DCNEWS. VOTEAZĂ AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel