ALEGERI PREȘEDINTE PNL. Crin Antonescu: Nu-i o bătălie între tabere, e un singur vot

Crin Antonescu, fostul președinte al PNL, a făcut o declarație înainte ca PNL să-și aleagă noul șef între Alina Gorghiu și Ludovic Orban.

Crin Antonescu a spus, joi, despre susținerea Alinei Gorghiu de către Klaus Iohannis la președinția PNL că "e o decizie sau este o mișcare care face parte din  arsenalul legitim al deciziilor care se iau într-un partid. Oricine dintre vicepreședinți avea dreptul să candideze. Mi se pare ceva normal".

Întrebat dacă un om nou tânăr, poate conduce PNL, fostul președinte al formațiuni a spus că "Tinerețea întotdeauna, chiar și în politică, este un atu. Evident că nu-i suficientă niciodată, dar nu se poate face un enunț că un om tânăr poate sau nu poate conduce un partid. Sunt oameni tineri și în general media de vârstă a liderilor politici europeni a scăzut. Două partide foarte vechi din Marea Britanie sunt conduse de oameni foarte tineri. Tinerețea sau vârsta nu-i un criteriu".

Despre susținerea lui Klaus Iohannis, Crin Antonescu spune că: "Da, îmi mențin susținerea față de Ludovic Orban, dar n-are nimic din dramatismul înfățișat. Nu-i o bătălie între tabere, e un singur vot, al meu, pe care-l dau și-l dau cui am spus, ceea ce nu înseamnă că fac un capăt de țară", a spus Crin Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel