Alegeri PNL cu scandal. Gest de SFIDARE pentru Lucia Varga din partea liberalilor

Lucia Varga a pierdut lupta pentru șefia PNL Bihor în fața lui Ilie Bolojan.

Au fost alegeri cu scandal. Lucia Varga abia și-a putut ține discursul pe scenă, în fața liberalilor, pentru că a fost huiduită de o parte dintre colegii săi. A fost nevoie de intervenţia secretarului Ionel Avrigeanu, organizatorul alegerilor, pentru ca Lucia Varga să își poată continua discursul: "Vă rog să o lăsați să vorbească!".

Apoi, candidata PNL a continuat: "Domnul Bolojan nu este în stare să păstreze armonia și echilibrul pe care l-a avut filiala PNL când domnul Popa era la conducere. Este pentru prima dată când la o conferinţă județeană nu avem salutul celorlalte forțe politice din județ. PNL poate deveni o forță puternică numai dacă este condus de un președinte echilibrat, un președinte care ia decizia după ce vă consultă, un preşedinte care nu dezbină, ci uneşte, care construiește, care va aduce încrederea și entuziasumul. Avem nevoie de un președinte care să reinstaureze meritocrarția și egalitatea de șanse în acest partid. Eu vă promit că voi fi un astfel de președinte".

Lucia Varga l-a acuzat pe Ilie Bolojan că, din funcţia de secretar general al PNL, s-a pus lider de filială, deşi a reușit să piardă alegerile naționale, lăsând țara la mâna PSD.

"Ca preşedinte al PNL Bihor, a pierdut alegerile parlamentare, a pierdut alegerile înroșind Bihorul, dar înroșind și România, pentru că era secretar general al partidului!", a spus Lucia Varga, moment în care în sală s-au auzit primele huduieli: "Nu-i adevărat! Du-te și te culcă!", a strigat o liberală din sală.

[citeste si]

După alegerile cu scandal de la PNL Bihor, Lucia Varga a transmis un mesaj pe Facebook.

"Ieri au avut loc alegeri în filiala Bihor a PNL la care am candidat pentru funcția de președinte al partidului. Am avut un discurs în care am arătat direcția greșită a PNL Bihor sub mandatul lui Ilie Bolojan. Am obținut voturile a 149 de liberali, deși am intrat în campanie în urmă cu doar trei zile. Le-am spus colegilor liberali cu care am vorbit în aceste zile la telefon că am intrat în competiție pentru că eu cred că cei nemulțumiți de felul în care e condus partidul trebuie să aibă o opțiune. Procentul de 20,3% este un semnal de care Ilie Bolojan trebuie să țină seama în viitor și arată că sunt liberali nemulțumiți de felul în care conduce el partidul și vor o altfel de politică în PNL Bihor. Le mulțumesc mult delegaților ce m-au votat și îi asigur că voi lupta mai departe pentru democrație, meritocrație și egalitate de șanse în PNL Bihor", a spus Lucia Varga.

Primarul Ilie Bolojan a fost ales, miercuri seară, președinte al PNL Bihor, cu o majoritate covârșitoare, 79,72% din voturi.

Potrivit procesului verbal întocmit la finalul numărătorii, edilul a obținut 586 de voturi din totalul de 735 valabil exprimate, în timp ce Lucia Varga a adunat doar 146 dintre sufragii (20,27%), iar 11 voturi au fost nule.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel