Alegeri parlamentare. PMP anunță data scrutinului

PMP a propus 11 decembrie a.c. ca dată a alegerilor parlamentare, în cadrul consultărilor pe care le-a purtat cu Guvernul pe această temă, a declarat preşedintele executiv al partidului, Eugen Tomac, luni, pentru AGERPRES.

'PMP a fost consultat de Guvern în acest proces de stabilire a datei alegerilor. Poziţia noastră este fermă că nu considerăm oportun ca data de 4 decembrie să fie data pentru organizarea alegerilor. Credem că cel mai corect este să se găsească o altă dată, întrucât în acea săptămână sunt mai multe zile libere şi, în mod clar, electoratul, care, de obicei, este extrem de activ, profită de aceste zile în detrimentul exercitării votului la vot.

Chiar dacă sunt cei care plătesc cele mai multe taxe şi impozite la stat, e greu că vor lăsa o săptămână aproape liberă pentru a rămâne fiecare în localitatea sa pentru a-şi exercita dreptul la vot. E mai potrivită data de de 11 decembrie, în condiţiile în care nu se poate mai devreme', a declarat Eugen Tomac, întrebat dacă PMP a purtat discuţii cu Guvernul pe subiectul datei alegerilor parlamentare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel