Alegeri parlamentare pe 6 decembrie. Ponta: Nu e sfârșitul lumii

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Victor Ponta susține că alegerile parlamentare vor avea loc la data stabilită, indiferent de evoluția pandemiei în România și de măsurile luate de autorități. 

Victor Ponta, liderul PRO România, a reacţionat în direct la România TV după ce Klaus Iohannis a declarat astăzi că nu se ia în calcul amânarea alegerilor parlamentare. 

”O să avem pe 6 decembrie alegeri. Domnul Iohannis a transmis chestia asta mai de mult. Ce câştigă omul, românul, dacă tot îi scoatem din casă. Domnul Iohannis a zis că nu a văzut niciun specialist care să spună să se amâne alegerile. Toți specialiștii din afară au spus că școlile rămân deschise, la noi s-au închis. Toți specialiștii au spus faceți teste, la noi nu se fac. Toată lumea zice testați. La noi s-au testat duminică 10 mii de teste. Toată lumea spune pregătiți-va spitalele și personalul, au trecut opt luni... Guvernul știe câte paturi avem la ATI? (...) Hai să spunem oamenilor ce se întâmplă după 7 decembrie. Ce faceți cu salariile și cu pensiile? Vine FMI-ul sau nu? Ajutaţi firmele? Ceea ce cred că e foarte important acum e că nu e sfârșitul lumii", a spus Victor Ponta la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel