Alegeri parlamentare. Orban, ce urmează din decembrie: Este necesară!

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Ludovic Orban a vorbit despre participarea Partidului Naţional Liberal la alegerile parlamentare, atrăgând atenția asupra a cee ce se va întâmpla după după scrutinul din luna decembrie.

Prezent duminică la Călăraşi, premierul a fost întrebat de jurnalişti dacă are în vedere încheierea unor alianţe electorale pentru alegerile parlamentare, în contextul în care marţi este ultima zi în care aceste alianţe pot fi depuse la birourile electorale.

"Partidul Naţional Liberal participă în alegeri pe propriile picioare. Partidul Naţional Liberal este cel mai puternic, cel mai credibil partid, partidul care, inclusiv în sondajele de opinie ale adversarilor politici care sunt date publicităţii, se află pe primul loc de departe, nu mai vorbesc de situaţia reală, care este mult mai în defavoarea adversarilor noştri politici şi mult mai în favoarea Partidului Naţional Liberal. Sigur că după alegeri vedem. După alegeri e necesară formarea unei majorităţi, care să fie constituită din formaţiuni politice care au o viziune apropiată şi care au capacitatea de a asigura un program de guvernare coerent pe următorii patru ani", a spus Orban, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel