EXCLUSIV  Alegeri parlamentare libere? Chirieac: Asta înseamnă că rezultatul va fi viciat/ Grindeanu: Exact! Încercăm amânarea

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Sorin Grindeanu, vicepreședintele PSD, a explicat de ce campania electorală este ”viciată”, iar rezultatul ”nu va fi oglinda voinței poporului român”. 

Sorin Grindeanu s-a aflat astăzi la interviurile DC News unde a vorbit despre alegerile parlamentare și rezultatul acestora, care ar putea fi unul ”viciat”.

”Cum am reușit să rămânem principala forță politică din România? Am fost singurul partid care a ținut și ține legătura directă cu oamenii. Noi știm să facem campanie mergând și discutând față în față cu oamenii. Asta este campania pe care PSD-ul a știut să o facă și pe care în acest moment PSD-ul nu poate să o facă. De aceea vă spun că alegerile sunt viciate. Asta înseamnă un mare minus”, a explicat Sorin Grindeanu. 

Bogdan Chirieac: Asta înseamnă că rezultatul alegerilor va fi viciat. 

Sorin Grindeanu: Exact. Începând din prima zi a campaniei electorale și terminând cu ziua votului, consider un rezultat care nu va fi o oglindă a voinței poporului român, având în vedere faptul că această campanie electorală este viciată. 

Întrebat de analistul politic Bogdan Chirieac dacă alegerile ar putea fi amânate, Sorin Grindeanu a răspuns: 

”Încercăm. Știți că încercăm acest lucru. E o lege în Senat și sper ca astăzi să treacă. De vreo lună de zile, PNL, USR, UDMR, nu vin la lucru în Senat, nu se face cvorum”,  declarat Sorin Grindeanu. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel