Alegeri parlamentare în siguranță!? Simonis: Nu poate Guvernul să regleze din condei

Alfred Simonis
Alfred Simonis

Deputatul PSD Alfred Simonis explică ce nu poate Guvernul să ”ascundă” în contextul pandemiei de coronavirus și a numărului mai scăzut de teste efectuate. 

Alfred Simonis, deputat PSD, s-a aflat joi seara în direct la România TV unde a susținut că Guvernul ar fi micșorat numărul de testări pentru coronavirus pentru ca numărul de cazuri noi de infectări să fie scăzut, iar populația să stea ”liniștită” pentru a putea merge la vot pe 6 decembrie. 

”Pentru noi e foarte clar faptul că Guvernul a încercat ascunderea mizeriei sub preș pentru că scăderea numărului de testări are acest obiectiv ca oamenii să fie liniștiți în această perioadă în care PNL-ul ar deconta eventuale erori. Ce nu poate Guvernul să regleze din condei, sau din scăderea numărului de teste este din păcate numărul de decese care astăzi a ajuns la un record. Acolo nu poate opera în niciun fel o scădere astfel încât să dea foarte bine. Este regretabil”, a declarat Alfred Simonis, deputat PSD. 

În intervalul 02.12.2020 (10:00) – 03.12.2020 (10:00) au fost raportate 211 de decese (125 bărbați și 86 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus. Până astăzi, 11.876 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel